skip to Main Content
Tarieven

Waarom zou je iemand inhuren voor iets wat je ook zelf kunt doen? Klopt. Maar denk eens na: veel van de taken die jij doet, kosten wel een boel tijd, maar leveren geen geld op. Daarbij vind je ze misschien niet eens leuk!

Ik kan (een deel van) die taken van jou overnemen. Dan heb jij tijd over om te besteden aan je cliënten/patiënten of het uitwerken van nieuwe ideeën (waardoor je bedrijf kan groeien). Uren die wel geld opleveren. 

Dus: je betaalt mij wel voor mijn werkzaamheden, maar de tijd die jij overhoudt, kun je gebruiken om geld te verdienen. Of om de nodige rust te pakken. Het is een investering. En het levert hoe dan ook winst op. 

Voordeel is dat je per maand gewoon een factuur betaalt. Er zijn geen extra kosten voor een kantoor, computer, bureau en stoel, andere materialen, verzekeringen, vakantiegeld, ziektegeld, scholingen, enzovoort, enzovoort. En bij een abonnement betaal je een vast bedrag per maand voor een vast aantal uren. Mocht het een maand wat rustiger of wat drukker zijn, dan wordt dat in een andere maand weer gecompenseerd. Ik hou alles precies bij en bij elke factuur krijg je een urenspecificatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

In een kennismakingsgesprek gaan we bekijken of het inderdaad gunstig voor je is om een Virtual Personal Assistant (VPA) in te huren. En wat voor werkzaamheden je dan uit handen kunt en wilt geven. Aan de hand daarvan bespreken we wat voor abonnement daarbij past. 

Als alles geregeld is, gaan we aan de slag. 

Ik heb er zin in en hoop je snel te ontmoeten!

Balans
€1092,- p/mnd
(€39,- per uur)
7 uur per week
Rust
€640,- p/mnd
(€40,- per uur)
4 uur per week
Basis
€328,- p/mnd
(€41,- per uur)
2 uur per week

Overige tarieven:

   • Losse uren of uren buiten het abonnement: €43,-
   • Corrigeren van teksten: € 43,- per uur
   • Corrigeren van websites: €120,-
    Hiervoor corrigeer ik een website van max. 6 pagina’s (ca. 2000 woorden) op spelling, grammatica, interpunctie en zinsopbouw. Ik kom niet aan de inhoud, daar heb jij het meest verstand van.

*Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.

Back To Top